יום שבת, אוקטובר 13, 2012

עוגת גבינה פירורים:)

עוגת גבינה פירורים:)


מכירים את האנשים האלה שיכולים לקחת כפית ולחסל עוגת גבינה שלמה והם רק אומרים:"אני רק מיישר"??:)))
אחח עוגות גבינה עם פירורים וכפית..... פשוט חלום!


חומרים:
לבצק ולפירורים:
2 חלמונים
3 כוסות קמח
חצי כוס סוכר
200 גרם חמאה
קליפה מחצי לימון
חומרים לקרם:
2 חלבונים+חצי כוס סוכר
3 גבינה לבנה
1 שמנת מתוקה+ רבע כוס סוכר


תבנית פיירקס מלבנית של 36 ס"מ על 26 ס"מ
או תבנית עגולה בקוטר 26
או באישיות בקיצור לפי רצונכם!

אופן הכנה:
הכנת הבצק:
שמים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד שנוצר בצק. חצי ראשון משטחים בתבנית בצורה יפה ומסודרת(התחתית), וחצי שני בתבנית אחרת לפירורים.

ולתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך 20-30 דקות או עד שהבצק משחים וניראה אפוי.
לאחר שזה מוכן מצננים לחלוטין! את התבנית של הפירורים מפוררים בעזרת מזלג.

הכנת הקרם:
1.מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב, ושמים בקערה בצד.
2.בניפרד מקציפים שמנת מתוקה עם רבע כוס סוכר.
3. מקפלים את 2 התערובות עם 3 גבינה לבנה.
4. וזהו הקרם מוכן:)) אתם מוזמנים לטעום אותו! הוא טעים!

עכשיו נישאר רק להרכיב:)
אני מציעה לשים שקף בדפנות של העוגה אבל זה לא חובה!
לאחר שהתחתית התקררה שמים את הקרם ואת הפירורים למעלה:)
ועכשיו הגיעה החלק הקשה! להתאפק:)
מכניסים למקרר ל24 שעות!


ועכשיו אוכלים ונהנים:))))))))))
תהנו!
אתם מוזמנים גם להיכנס לעמוד הפייסבוק שלי ולהנות:) 




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה